Νέα

Αγώνας ορεινού τρεξίματος στο χωριό μας στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος των απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας «Ο Προφήτης Ηλίας», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή ορεινού αγώνα τρεξίματος 55 χιλιομέτρων με την ονομασία “ELLINIKON CROSS COUNTRY RACE 2016”, με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία του χωριού, στις 10 Σεπτεμβρίου 2016. Οι αθλητές θα τρέξουν στο φαράγγι του Λούσιου και στις δυτικές πλαγιές του Μαινάλου, συντροφιά με τις μελωδίες από τον αυλό του θεού Πάνα και το άγρυπνο βλέμμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί αγώνας τρεξίματος 6 χιλιομέτρων, με την ονομασία “ELLINIKON FUN RUN 2016”, ένας αγώνας που θα κινηθεί μέσα αλλά και περιμετρικά του χωριού, με εκκίνηση και τερματισμό τη πλατεία του χωριού. Στον μικρό αγώνα των 6 χιλιομέτρων, θα μπορούν να συμμετέχουν και πεζοπόροι, οι οποίοι θα εκκινήσουν μετά τον τελευταίο αθλητή.
Η εθελοντική εργασία, από μικρούς και μεγάλους, και η προσφορά όλων μας είναι απαραίτητη για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα που ευελπιστούμε, με τα χρόνια, να εξελιχθεί σε θεσμό και να συμπεριληφθεί στο καλεντάρι των δρομέων αυτού του είδους.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν η περιγραφή και οι κανονισμοί των αγώνων στο www.eccr.gr.